BODY SHAPE

Met de Body Shape behandeling pakken we doeltreffend specifieke probeemzones aan d.m.v. ultrasound en elektrolipolyse.

De combinatie van deze technieken is een zeer effectieve en unieke methode om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken.

Voordelen
  • Afname van vet en omvang
  • Effectief verminderen van cellulite
  • Verstevigen van de huid
  • Verbetert de afvoer van afval- en gifstoffen

Hoe ziet een ULTRA Body Shape behandeling eruit?

We beginnen de behandeling met het aanbrengen van bodywraps op jouw probleemzones. Zo kunnen wij plaatselijk, cosmetische lichaamsbehandelingen uitvoeren. De bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulite, vet- en vochtophopingen. Over de bodywraps plaatsen we 8 ULTRA pads. De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling). De behandeling is toepasbaar op alle lichaamsdelen waar vet en vocht zich ophopen (uitgezonderd borsten).

De behandeling is geschikt voor grotere zones en duurt 30 minuten. De ULTRA Body Shape methode wordt in kuurvorm aangeboden en bestaat uit 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Aansluitend combineren wij de ULTRA Body Shape behandelingen eventueel met infraroodtraining en/of compressietherapie. Dit zorgt voor extra vetverbranding, verbeterde bloedcirculatie en stimulatie van de lymfestroom. De samenstelling van de behandeling is afhankelijk van de aard van het probleem.

Veelgestelde vragen

De CRYO4 is een uniek systeem. Buiten dat dit systeem één van de veiligste verkrijgbare systemen is, bieden de pads het grootste behandeloppervlak dat op de markt verkrijgbaar is. Deze cryo-behandeling is een non-invasieve behandeling om plaatselijk vet te verwijderen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen.

Vetverwijdering geschiedt door middel van het onderkoelen van vetcellen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. De bekende love handles, buikvet, vet op de armen, dijen en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderd worden door het vet te onderkoelen.

Abonnementen

Abonnementen nu mogelijk vanaf € 65,-

Losse trainingen

Losse trainingen i.c.m. een abonnement al mogelijk vanaf € 10,- per keer.
Informeer naar alle mogelijkheden.

Complete kuur

8x Infrarood training € 199,- inclusief:

  • 8x wegen
  • Begeleiding, ondersteuning, advies en tips

Extra's

Tevens ontvang je gedurende de kuur of abonnement korting op het AVI-SLANK pakket.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten of AviFit iets voor jou kan betekenen, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek bekijken wij welke mogelijkheden het beste bij jou passen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Nieuwsgierig? We staan je graag te woord in ons sport & health center in Panningen.