BShaper behandeling

Voordelen

  • Verstevigt en lift de huid
  • Stimuleert de productie van collageen en elastine
  • Verbetert de textuur van de huid
  • Vermindert cellulite en verbetert de huidstructuur
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Maakt de huid gladder en zachter
  • Verbetert de hydratatie van de huid
Plaatselijke figuurcorrectie & verminderen cellulite
Vermindert vetophopingen en cellulite in de grote delen van het lichaam.  Het maakt gebruik van een Radio Frequentie (RF) roterende behandelkop. De BShaper zal helpen om vet te verwijderen en hierdoor zichtbaar de sinaasappelhuid (cellulite) verbeteren. Daarnaast helpt de BShaper de huid glad te maken, de lymfestroom en bloedcirculatie te verbeteren en de slanke lichaamscontouren te herstellen.

Hoe werkt een BShaper behandeling?

Onze niet-invasieve behandeling maakt gebruik van 4 technieken:
1. Roterende behandelkop
2. Vacuüm behandelkop
3. Radiofrequentie RF
4. Licht LED-therapie

De technologie van een enkele kop en gespecialiseerde multipolaire golven maakt het mogelijk om selectief het vetweefsel te bereiken en de huidstructuren te verbeteren. De BShaper is in staat om zones op het lichaam op een veilige en pijnloze wijze te behandelen. Een ware innovatie op het gebied van cellulite vermindering, omvangvermindering en huidversteviging. De effecten in de verandering van de huidstructuur zijn al zichtbaar na de eerste behandeling.

De voordelen van een BShaper behandeling

Een van de belangrijkste voordelen van een RF Warmte behandeling bij AviFit is dat het geschikt is voor alle huidtypen en -kleuren. De behandeling kan worden gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen, waaronder fijne lijntjes, rimpels, verslapping van de huid en cellulite.

Plaatselijke figuurcorrectie & verminderen van cellulite

Een van de belangrijkste voordelen van een RF Warmte behandeling bij AviFit is dat het geschikt is voor alle huidtypen en -kleuren. De behandeling kan worden gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen, waaronder fijne lijntjes, rimpels, verslapping van de huid en cellulite.

Huidversteviging

Stimuleert de cellen om de  productie van collageen en elastine te bevorderen, waardoor de huid onmiddellijk steviger en het lichaam slanker en strakker wordt. De behandeling is uiterst geschikt voor het verstevigen van de huid na gewichtsverlies.

Ervaren en gekwalificeerde specialisten

Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde specialisten, die jou voorzien van deskundig advies en begeleiding tijdens de behandeling.

Maak een afspraak bij AviFit in Panningen

Als jij geïnteresseerd bent in een BShaper behandeling bij AviFit in Panningen, neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een afspraak met jou te maken. We heten je van harte welkom in onze salon!

Veelgestelde vragen

De technologie van een enkele kop en gespecialiseerde multipolaire golven maakt het mogelijk om selectief
het vetweefsel te bereiken en de huidstructuren te verbeteren. De BShaper is in staat om zones op het lichaam op een veilige en pijnloze wijze te behandelen.

Over het algemeen is een behandeling geschikt voor bijna alle huidtypen en -kleuren. Mensen die last hebben van fijne lijntjes, rimpels, verslapping van de huid en cellulite kunnen baat hebben bij deze behandeling. Het is ook een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een niet-invasieve en pijnloze manier om hun huid te verstevigen en te liften zonder chirurgie of injecties.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het probleem en de probleemzone. Ook de leeftijd en huidkwaliteit zijn heel erg belangrijk voor het eindresultaat. Over het algemeen worden de BShaper behandelingen in kuurverband van 8 of 10 behandelingen gegeven. Daarbij is het resultaat meestal na 4 behandelingen zichtbaar.

Deze behandeling wordt als een heerlijke behandeling ervaren. Alleen de eerste behandeling kan vaak wat gevoeliger zijn i.v.m. verklevingen.

Het resultaat zal tot een half jaar blijven, mits je een gezonde eet- en leefstijl hanteert. Tijdens een vervolggesprek zullen we adviseren hoe jij het gewenste resultaat het beste kunt behouden.

Er zijn echter enkele contra-indicaties voor de behandeling, zoals zwangerschap, pacemakers, bepaalde huidcondities en ziekten. Daarom is het belangrijk om tijdens het consult alle relevante medische geschiedenis te bespreken om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief voor jou is.

Complete kuur

Losse behandeling 1x A5 20 min€   79,-
Losse behandeling 1x A4 40 min€   119,-
Kuur 8x A5 20 min€ 599,-
Kuur 8x A4 40 min€ 799,-

Advies: 2 behandelingen per week. Indien in combinatie met de RollShaper 1x per week.

Extra's

Tevens ontvang je gedurende de kuur of abonnement korting op het AVI-SLANK pakket.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten of AviFit iets voor jou kan betekenen, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek bekijken wij welke mogelijkheden het beste bij jou passen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Nieuwsgierig? We staan je graag te woord in ons sport & health center in Panningen.