AviFit

Volg de strijd van echte mensen met echte verhalen.

In de AviFit Challenge gaan Maartje, Marc en Dirk samen met ons de uitdaging aan om te strijden tegen de overtollige kilo’s. AviFit gaat deze kandidaten helpen om hun persoonlijke doel te bereiken. Ze gaan de uitdaging aan om hun levensstijl aan te passen. Veel mensen kijken op tegen afvallen, omdat hun hele leven op de kop wordt gezet. Bij AviFit is dat niet het geval.

We maken een persoonlijk sport- en voedingsschema wat bij hun levensstijl past. Op weg naar een nieuwe levensstijl is de voeding essentieel. Deze wordt vanaf de start van de challenge aangepast. Hierbij houden wij rekening met de gezinssituatie. Nee, geen crash dieet maar een voedingsschema waarbij je geen honger lijdt, het gemakkelijk vol te houden is en je geen jojo-effect krijgt. 
Benieuwd naar de kandidaten en hun verhaal? 

Volg ze komende periode via onze Facebookpagina of website

Maartje Mans

Voor Maartje is meedoen aan de AviFit Challenge al een hele challenge en we zijn daarom ook blij dat ze met ons deze uitdaging aangaat. Maartje is 44 jaar jong en van beroep is ze schoonheidsspecialiste. Haar hobby’s zijn lekker buiten wandelen, creatief bezig zijn en boeken lezen.  

De knop moest om, dit om een gezondere levensstijl aan te houden. Zeker gezien de huidige situatie met het coronavirus biedt voor Maartje perspectief. Ze wil hier op een positieve manier uitkomen.

Start gewicht: 102 kg
Doel: 78 kg
Verlies: 24 kg

"Ik grijp mijn kans om iets te doen aan mijn gewicht"

Maartje Mans

Marc Driessen 

Marc is onze tweede deelnemer van de AviFit Challenge die we graag aan je voorstellen. Marc is 53 jaar jong en van beroep is hij ondernemer van een grondwerk/wegenbouw bedrijf. In zijn vrijetijd wandelt hij graag en als het even kan stapt hij ook graag de fiets op. 

Marc zag dat er als gevolg van het Coronavirus vele mensen met overgewicht op de IC belandden. Om dit te voorkomen neemt hij nu de kans om de uitdaging aan te gaan. 

Start gewicht: 129,9 kg
Doel: 99,9 kg
Verlies: 30 kg
 

"Ik wil uiteraard ooit nog mijn kleinkinderen kunnen zien"

Marc Driessen

Dirk van Hoek

Dirk is de derde en laatste deelnemer van de AviFit challenge die we gaan voorstellen. Dirk is 22 jaar jong en van beroep licht- en geluid technicus. In zijn vrije tijd draait hij graag muziek en speelt hij graag een potje voetbal. Dirk ziet in dat de knop om moet en daarom doet hij graag mee met de AviFit challenge. 

Met de juiste begeleiding en voeding hoopt Dirk zijn doelstelling te gaan halen. Hij grijpt deze kans met beide handen graag aan. Hij wil hier op positieve wijze uit komen.

Start gewicht: 156,2 kg
Doel: 125,2 kg
Verlies: 31 kg
 

"Als ik doorga met hoe ik nu leef, kan ik geen 30 jaar oud worden"

Dirk van Hoek