Cellulite?

Minder cellulite en slankere benen? Met de bodywraps van Arosha en compressietherapie is dit mogelijk! De combinatie zorgt voor vetafbraak en afvoer van overtollig vocht. Met deze bewezen methode kunnen we pijnloos cellulite en omvang verminderen. 

Met bodywraps en lymfedrainage is het mogelijk om cellulite met zelfs 2 gradaties te verminderen. 

Het is een heerlijke behandeling die voelt als een echte lichaamsmassage.

AviFit staat voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Ook staan we bekend om onze gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. Ons team zorgt voor de juiste ondersteuning zodat wij samen jouw doelstelling bereiken. 

In het onderstaande plan zie je de stappen die wij samen zullen doorlopen om jouw doel te bereiken.    

De weg naar succes

Gezondheid en leefstijl in kaart brengen

Aan de hand van een gezondheid-, weeg- en huidanalyse zien we hoe het lichamelijk met jou gesteld is. Deze analyses geven inzicht in de mogelijke oorzaak van jouw probleemzone(s). 

AviFit
AviFit

Behandelplan & productadvies samenstellen

De analyse en jouw wensen vormen de basis voor jouw persoonlijke behandelplan. Wij adviseren Arosha home-use producten ter ondersteuning. Is er ook sprake van (licht)overgewicht kunnen wij jou een voedingsadvies geven om ook dit aan te pakken.

Productadvies toepassen

Je zorgt voor een gezond voedingspatroon of volgt het voorgestelde persoonlijke voedingsadvies op. Om jouw doel te bereiken is het belangrijk dat onze adviezen en tips worden opgevolgd. 

AviFit
AviFit

Behandelplan

De behandelingen vinden 1 tot 2 keer per week plaats. Het aantal behandelingen hangt af van de gradatie cellulite. 

Analyse voortgang

In het verloop van de kuur zie je het huidbeeld verbeteren en de omvang verminderen. Met de weeganalyse krijgen we inzicht in het vet- en vochtgehalte en of dit is afgenomen.  

AviFit
AviFit

Doelen bereikt & resultaatbehoud

Om het behaalde resultaat te behouden zijn onderhoudsbehandelingen noodzakelijk. De frequentie hiervan is afhankelijk van jouw huidconditie en levensstijl.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten of AviFit iets voor jou kan betekenen, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek bekijken wij welke mogelijkheden het beste bij jou passen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Nieuwsgierig? We staan je graag te woord in ons sport & health center in Panningen.