Andere uitdaging?

Heb jij een andere uitdaging waar je onze hulp bij nodig hebt? Samen met jou bekijken wij wat AviFit voor jou kan betekenen

Denk bijvoorbeeld aan:
• Gewrichtsproblemen (zoals reuma, artrose, etc.)
• Rugklachten (zoals hernia, versleten rug, etc.)
• (Sport)blessures
• Stressklachten

*Tijdens de eerste afspraak vragen wij jou om een gezondheidsverklaring in te vullen. Dit om eventuele contra-indicaties in kaart te brengen.

Ook op het gebied van voeding kunnen wij ondersteuning bieden. Vind je het bijvoorbeeld lastig om gezondere keuzes te maken in je huidige voeding? Sport je voldoende, maar lukt het niet om die laatste kilo’s kwijt te raken? Wij helpen jou met specifieke voedingsadviezen.

Aan de hand van een gezondheid-, weeg- en/of huidanalyse zien we hoe het lichamelijk met jou gesteld is. Omdat iedere persoon/aandoening anders is kijken we samen wat wij eventueel voor jou kunnen betekenen. We luisteren naar jouw wensen en kijken hoe we jou hierbij kunnen ondersteunen. We denken met jou mee, luisteren naar jou en geven je een eerlijk advies.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten of AviFit iets voor jou kan betekenen, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek bekijken wij welke mogelijkheden het beste bij jou passen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Nieuwsgierig? We staan je graag te woord in ons sport & health center in Panningen.