Huidverslapping?

Is de huid verslapt als gevolg van een natuurlijk biologisch proces, na gewichtsverlies of na een zwangerschap? Wat de oorzaak ook is, AviFit heeft voor de meeste huidproblemen een passende oplossing. 

 

AviFit heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering. Wij staan bekend om onze expertise en veelzijdigheid. Wij zijn gecertificeerd en werken met veilige en hoogwaardige apparatuur en de nieuwste technieken. 

 

Met de producten van Arosha ondersteunen wij de behandeling voor een optimaal resultaat. 

AviFit staat voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Ook staan we bekend om onze gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. Ons team zorgt voor de juiste ondersteuning zodat wij samen jouw doelstelling bereiken.
In het onderstaande plan zie je de stappen die wij samen zullen doorlopen om jouw doel te bereiken.

De weg naar succes

Gezondheid en leefstijl in kaart brengen

Aan de hand van een gezondheid-, weeg- en huidanalyse zien we hoe het lichamelijk met jou gesteld is. De analyses geven inzicht in de mogelijke oorzaak van jouw huidprobleem. 

AviFit
AviFit

Behandelplan & product advies samenstellen

De analyse en jouw wensen vormen de basis voor jouw persoonlijk behandelplan. Omdat ieder huidprobleem anders is kijken we welke behandeling en product het beste bij jouw past.

Product advies toepassen

Om de behandeling te ondersteunen adviseren wij de Arosha home-use producten. Door deze combinatie behalen we een optimaal resultaat.

AviFit
AviFit

Behandelplan

Jouw behandelplan bestaat uit 1 of 2 behandelingen per week. Afhankelijk van het huidprobleem kan de behandeling uit een combinatie van verschillende technieken bestaan. 

Analyse voortgang

In het verloop van de kuur zie je dat het huidbeeld verbetert. Het uiteindelijke resultaat is na 4 tot 6 maanden zichtbaar. De aanmaak en stimulatie van collageen werkt namelijk nog door.

AviFit
AviFit

Doelen bereikt & resultaatbehoud

Om het behaalde resultaat te behouden zijn onderhoudsbehandelingen noodzakelijk.  Hoe vaak en welke behandeling nodig zijn hangt af van diverse factoren. Dit is per persoon verschillend.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten of AviFit iets voor jou kan betekenen, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek bekijken wij welke mogelijkheden het beste bij jou passen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Nieuwsgierig? We staan je graag te woord in ons sport & health center in Panningen.