OVergewicht?

Voor de een is dat 5 kilo en voor de ander 50 kilo. Wat je persoonlijke doel ook is, AviFit biedt voor iedereen een passende oplossing.  

Met meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring hebben wij al duizenden mensen geholpen naar een gezonder, slanker en fitter lichaam. Met infraroodtraining is AviFit uniek in de regio. De 30 infraroodlampen zorgen ervoor dat je tot wel 5 keer zoveel calorieën verbruikt dan met een normale trainingssessie. Infraroodtraining is dus 5 keer zo effectief.

Indien je daarbij ons voedingsadvies opvolgt is het mogelijk om 4 tot 8 kilo per maand te verliezen. 

AviFit staat voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Ook staan we bekend om onze gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. Ons team zorgt voor de juiste ondersteuning zodat wij samen jouw doelstelling bereiken.

In het onderstaande plan zie je de stappen die wij samen zullen doorlopen om jouw doel te bereiken.    

De weg naar succes

Gezondheid en leefstijl in kaart brengen

Aan de hand van een gezondheid- en weeganalyse zien we hoe het lichamelijk met jou gesteld is. De leefstijlanalyse geeft inzicht in de mogelijke oorzaak van jouw overgewicht. 

AviFit
AviFit

Behandelplan & voedingsadvies samenstellen

De analyse en jouw wensen vormen de basis voor jouw persoonlijke behandelplan. Met het voedingsadvies wordt rekening gehouden met uw gezinssituatie, gezondheid en wensen. 

Voedingsadvies toepassen

Je gaat zelf aan de slag met je persoonlijke voedingsadvies. Afvallen doe je immers thuis!  Om jouw doel te bereiken is het belangrijk dat onze adviezen en tips worden opgevolgd. 

AviFit
AviFit

Sport en/of behandelplan

Je volgt 1 of 2 x per week een Infraroodtraining en/of infraroodtherapie. Je krijgt een persoonlijk programma dat afgestemd is op jouw conditie en gezondheidstoestand.

Analyse voortgang

Wij zijn jouw stok achter de deur! Wekelijks vindt er een weegmoment plaats. Hierbij wordt onder andere gekeken naar jouw gewicht, vet en vocht. 

AviFit
AviFit

Doelen bereikt & resultaatbehoud

Proficiat je hebt je doel bereikt! Om op gewicht te blijven zul je jouw leefstijl blijvend moeten aanpassen. Natuurlijk helpen wij jou met adviezen en tips om een ‘jojo-effect’ te voorkomen. 

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten of AviFit iets voor jou kan betekenen, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek bekijken wij welke mogelijkheden het beste bij jou passen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Nieuwsgierig? We staan je graag te woord in ons sport & health center in Panningen.