Plaatselijke vetophoping?

Buikvet, love handles of zadeltassen? De CRYO4 apparatuur zorgt door middel van cryolipolyse voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wilt. AviFit beschikt als enige in de regio over de CRYO4. Met deze apparatuur kun je tot wel 6cm in omvang verliezen.

De CRYO4 is uniek daar het mogelijk is om in 1 behandeling 5 x een A4 formaat aan oppervlakte te behandelen.

De vetverwijdering is definitief, geheel pijnloos en zonder hersteltijd.

AviFit staat voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Ook staan we bekend om onze gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. Ons team zorgt voor de juiste ondersteuning zodat wij samen jouw doelstelling bereiken.
In het onderstaande plan zie je de stappen die wij samen zullen doorlopen om jouw doel te bereiken.

De weg naar succes

Gezondheid en leefstijl in kaart brengen

Aan de hand van een gezondheid- en weeganalyse zien we hoe het lichamelijk met jou gesteld is. De leefstijlanalyse geeft inzicht in de mogelijke oorzaak van jouw probleemzone(s). 

AviFit
AviFit

Behandelplan & voedingsadvies samenstellen

De analyse en jouw wensen vormen de basis voor jouw persoonlijke behandelplan. Is er ook sprake van (licht)overgewicht kunnen wij jou een voedingsadvies geven om ook dit aan te pakken.

Voedingsadvies toepassen

Je zorgt voor een gezond voedingspatroon of volgt het voorgestelde persoonlijke voedingsadvies op. Om jouw doel te bereiken is het belangrijk dat onze adviezen en tips worden opgevolgd. 

AviFit
AviFit

Behandelplan

De CRYO4 behandelingen vinden minimaal om de 4 of 6 weken plaats. De herstelperiode tussen de behandelingen hangt af van het aantal zones die je in 1 sessie behandeld. 

Analyse voortgang

In het verloop van de kuur zie je de lichaamscontouren verbeteren. Met de weeganalyse krijgen we inzicht in het vetgehalte.  

AviFit
AviFit

Doelen bereikt & resultaatbehoud

Mooi dat het is gelukt. Door op gewicht te blijven en het vetgehalte stabiel te houden is het resultaat blijvend. 

Oplossingen

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten of AviFit iets voor jou kan betekenen, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek bekijken wij welke mogelijkheden het beste bij jou passen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Nieuwsgierig? We staan je graag te woord in ons sport & health center in Panningen.