Spierverslapping?

Geen uitputtende sportsessies, geen strenge diëten maar toch een strakker lichaam? Met onze EMS  (elektrische spierstimulatie) Reshape is het mogelijk. Hiermee kunnen we op verantwoorde wijze en met weinig tijd veel bereiken. De behandeling is zeer geschikt als je niet mag, wil of kan sporten.

30 minuten is gelijk aan 2 uur sporten! 

In deze individuele behandeling kun je spieren opbouwen zonder een intensieve en vermoeiende workout.

AviFit staat voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Ook staan we bekend om onze gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. Ons team zorgt voor de juiste ondersteuning zodat wij samen jouw doelstelling bereiken. 

In het onderstaande plan zie je de stappen die wij samen zullen doorlopen om jouw doel te bereiken.    

De weg naar succes

Gezondheid en leefstijl in kaart brengen

Aan de hand van een gezondheid-, weeg- en huidanalyse zien we hoe het lichamelijk met jou gesteld is. De analyses geven dus inzicht in jouw gezondheid. 

AviFit
AviFit

Behandelplan & product advies samenstellen

De analyse en jouw wensen vormen de basis voor jouw persoonlijke behandelplan. Omdat iedereen zijn eigen probleemzone heeft kijken we welk spierprogramma het beste bij jouw past.

Product advies toepassen

Om de spieren te helpen herstellen adviseren wij AVI-SLANK. Dit product bevat eiwitten voor behoudt en herstel van de spieren. 

AviFit
AviFit

Behandelplan

Jouw behandelplan bestaat uit 2 behandelingen per week. Afhankelijk van de zone en de conditie van de spieren bepalen we jouw behandelplan. 

Analyse voortgang

In het verloop van de kuur merk/zie je dat de spieren verstevigen en de lichaamscontouren verbeteren. De intensiteit van het spierprogramma wordt per sessie verhoogd.

AviFit
AviFit

Doelen bereikt & resultaatbehoud

Om het behaalde resultaat te behouden zijn onderhoudsbehandelingen noodzakelijk.  De frequentie hiervan is afhankelijk van de spiertrainingen die je thuis gaat doen. 

Oplossingen

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten of AviFit iets voor jou kan betekenen, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek bekijken wij welke mogelijkheden het beste bij jou passen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Nieuwsgierig? We staan je graag te woord in ons sport & health center in Panningen.