Over AviFit

AviFit is een sport, beauty & health center in Panningen. We zijn gespecialiseerd in o.a. gewichtsverlies en gewichtsbehoud, figuurcorrectie, cellulite vermindering & anti-aging. Al meer dan 20 jaar helpen wij mensen om zich beter te gaan voelen.

Sinds 2001 hebben wij vele specialistische opleidingen/cursussen gevolgd. Zo ben jij verzekerd van vakkundige en kwalitatieve behandelingen en gepaste begeleiding.

 

Binnen AviFit werken wij alleen met hoogwaardige producten en de nieuwste gecertificeerde apparatuur. Ons team wordt hiervoor opgeleid en constant bijgeschoold. Daarnaast deelt eigenaresse Anja van Osch al haar kennis en ervaringen die ze in de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan.

Waar wij voor staan

Persoonlijke aandacht, Deskundig advies & Motivatie

Onze passie is jou te helpen. Hoe? Gewoon door te zorgen dat je je beter gaat voelen. We luisteren naar jouw wensen en kijken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat we jouw wens kunnen waarmaken. We denken met jou mee, luisteren naar jou en geven je een eerlijk advies. Ons team is opgeleid om jou de beste behandeling en persoonlijk advies te geven. Wij vinden het uiterst belangrijk dat iedereen op zijn of haar gemak is en zich thuis voelt bij AviFit. Een plaats waar je graag heen gaat, waar je jezelf kunt zijn, waar je goed en professioneel geholpen wordt en waar je je altijd welkom voelt. Dat is waar AviFit voor staat en waarom ik 20 jaar geleden mijn bedrijf ben gestart.

Met AVIFIT hoef je het nooit alleen te doen!